Literatura s názorem

Ovládněte svůj čas i život


Jarmila Mandžuková

Čas je nejcennější věcí, kterou máme. Nemusí ovládat náš život, ale my se můžeme naučit ovládat svůj čas

Smyslem této praktické příručky je pochopit, jak a proč ztrácíme náš drahocenný čas, proč prokrastinujeme a nic nestíháme. Knížka je plná užitečných metod, rad a tipů, jak lze lépe čas využívat, jak efektivně zvládat všechny úkoly a povinnosti a být vysoce produktivní. Zkušená autorka Jarmila Mandžuková čtenářům nabízí nástroje a postupy, pomocí kterých můžou získat návyky efektivního nakládání s časem. Budou mít potom více volného času, který mohou věnovat tomu, co je opravdu baví. To zákonitě povede k tomu, že se budou cítit lépe, budou svobodnější a spokojenější. Cílem autorky není jen to, aby se kniha přečetla, ale hlavně, aby po přečtení knihy čtenář začal na sobě pracovat a vnesl uvedené rady a tipy do svého života. Všechny kapitole jsou uvedeny citáty slavných osobností, které shrnují podstatu věci.

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
V prodeji
Podobné

Detailní informace

Počet stran 152
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.11.2020
Formát 125x200 mm
Hmotnost 0,262 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076013650
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.