Literatura s názorem

Kuchařka schválená Svazem diabetiků ČR

485 receptů pro diabetiky a pro všechny ty, kteří se chtějí stravovat zdravě, ale chutně. Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny, kterým záleží na racionálním způsobu stravování. Součástí všech receptů jsou, mimo použitých surovin a popisu zpracování, i přepočty živin a potravin, včetně kalorických hodnot. Každý si tak může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb, včetně nastavení léčby diabetu.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji
Podobné

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.05.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,537 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076014602
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Vladimíra Havlová Vladimíra Havlová

Vladimíra Havlová


Bc. Vladimíra Havlová pracuje od roku 1992 jako edukační sestra v Centru diabetologie Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Vystudovala střední zdravotní školu – obor dietologie a získala atestaci z poruch metabolismu a výživy. Je členkou výboru sekce sester České diabetologické společnosti a autorkou řady odborných publikací.

Zobrazit profil autora
Alexandra Jirkovská Alexandra Jirkovská

Alexandra Jirkovská


Alexandra Jirkovská je přední odbornicí v oboru diabetologie a vnitřního lékařství. Její vědecké výsledky a dlouholeté zkušenosti jí zajistily renomé uznávané osobnosti v podiatrii nejen v České republice, ale i v Evropské diabetologické společnosti. Byla zvolena do výboru Diabetic Foot Study Group. Zasloužila se i o praktickou edukaci v diabetologii a dietoterapii. Za české i zahraniční publikace a monografie získala ceny České kardiologické společnosti, České diabetologické společnosti a České internistické společnosti JEP.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.